TRY&TRAVEL Anti-Aging Protect Cream SPF50+

TRY&TRAVEL Anti-Aging Protect Cream SPF50+

Nu de zomervakantie in zicht is, is het belangrijk om een goede zonbescherming te hebben voor het gelaat. Dit om huidveroudering, pigmentvlekken en of huidkanker te voorkomen. De anti-aging protect cream SPF50+ is hier een prachtig product voor. 
De creme is te vekrijgen in een 50 ml verpakking voor €25,90
en een speciale TRY&TRAVEL verpakking voor €8,95
De anti-aging protect cream SPF50+ heeft ook een aantal positieve veranderingen ondergaan: 

1. Veel natuurlijker
De nieuwe formulering is veel natuurlijker. De verschillende polymeren en Disodium EDTA (deze worden gebruikt voor de textuur en smeerbaarheid) zijn vervangen door natuurlijke, plantaardige oliën. 

2. Hyaluronzuur
Er is hyaluronzuur toegevoegd aan de formulering, zodat het vochtpeil beter in balans blijft. Ook helpt hyaluronzuur om uitdroging van de huid door Uv-straling tegen te gaan.

3. Vitamine C
Er is  vitamine C toegevoegd om de crème een sterkere anti-oxidatieve werking te geven. Vitamine C is een celbeschermer, die celsterfte door Uv-straling tegen kan gaan.

4. Minder synthetische zonnefilters
Zoals de meesten wel weten, zijn er voor een hoge UVA en UVB zonnefactor verschillende synthetische zonnefilters nodig. Dit zijn ingrediënten die samen een hoge beschermingsfactor geven.
Echter, deze zonnefilters gaan slecht samen en om een goede werking te krijgen, moet je hoge percentages in de crème gebruiken. Er is  nu gekozen voor de zonnefilters die liposoom-ingekapseld zijn: Het voordeel is dat zij milder zijn voor de huid én dat je een veel lager percentage hoeft te gebruiken (en toch dezelfde zonnefactor behoudt).

5. Geen Titanium Dioxide (nano)
In de nieuwe formulering is de Titanium Dioxide (nano) vervangen door micronized Zinc Oxide (géén nano).

6. Geen PEG-100 en Alumina
 

Geniet van de zon en de zomervakantie maar beschem de huid!