Nieuws

Huidstudio Jess

De ultieme workout voor de huid!
De bindweefselmassage is een massage techniek waarbij bloedcirculatie in de huid wordt gestimuleerd om de huid te ontspannen en verstevigen. Tijdens de bindweefselmassage wordt er een stevige druk uitgeoefend op de spieren in het gelaat, de nek en hoofdhuid wat uiteindelijk zal leiden tot huidverjonging.

 • Voordelen bindweefselmassage: 
 • Verbetering van de huidconditie
 • Strakkere en stevigere huid
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Stralende en jonge uitstraling
 • Stimulering van de doorbloeding van de huid
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Minder spanning in het gezicht
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Preventief om rimpels tegen te gaan 

Wat is bindweefsel? 

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: Rimpels!

Tijdens een bindweefselmassage stimuleren we het bindweefsel waardoor en nieuw collageen aangemaakt wordt. 

Boek nu online!

Een bindweefselmassage kan los geboekt worden, bij een behandeling of in kuurverband.

Bindweefselkuur YOUTH SKIN 
Ben jij een jonge vrouw en ben jij bewust bezig met huidverzorging en verbetering? Wist je als je vroeg met bindweefselmassage begint, er op latere leeftijd minder rimpels te zien zijn en de huid in betere conditie is?
Daarom heeft Huidstudio Jess de YOUTH SKIN bindweefselkuur bedacht.

Wat krijg jij?

 • Elke 6 weken een bindweefselmassage van 30 minbestaande uit: reiniging, AHA melkzuurlysing, bindweefselmassage, serum, SPF 
 • 6 behandelingen
 • 1 behandeling gratis
 • Adviezen over jouw huid

Lash Lift 
Lash Lift voor een intense, open look!
Lash Lift (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Met een Lash Lift lijken je eigen wimpers langer en je ogen sprekender. Tijdens deze behandeling worden de eigen wimpers gelift met een unieke formule. Deze formule is niet schadelijk voor de wimpers en bevat collageen en cysteïne.
Tijdens een Lash Lift behandeling worden de wimpers ook intens donker geverfd.
Ideaal voor op vakantie! 
Geniet 4-6 weken van je resultaat! 

Voorzorg:

 • Draag deze dag geen oog-makeup (kom zonder make-up naar de afspraak) 
 • Gebruik 5 dagen voorafgaand geen tanningproducten 

Nazorg: 

 • 24 uur wimpers en wenkbrauwen droog houden.
 • Geen producten op olie basis gebruiken
 • 5 dagen voorafgaand en 5 dagen na de behandeling geen self tan producten gebruiken

Na 24 uur kan er weer mascara worden gebruikt en oog make-up. Probeer bij het verwijderen daarvan niet te hard te boenen en het te verwijderen met een remover zonder olie. 
Na 6 weken mag de behandeling weer opnieuw uitgevoerd worden. 

Lash Lift behandeling incl. verven €55,-

Brow Lift; de trend op dit moment! 
Iedereen wilt ze, maar niet iedereen heeft ze.. Volle wenkbrauwen!
Tijdens een Brow Lift behandeling (ook wel wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd)  fixeren we semi permanent de wenkbrauwen in de gewenste vorm.
Het ingrediënt Keratine, in de permanent vloeistof, heeft een haarversterkende werking en de inwerkingstijd is slechts 13 minuten. Hierdoor zijn gaatjes minder zichtbaar en ogen de wenkbrauwen voller. Door de wenkbrauwen aansluitend te verven zijn de haartjes van aanzet tot uiteinde goed zichtbaar.
Een Brow Lift behandeling is ideaal voor de onderstaande problemen/wensen:

 • Stugge wenkbrauw haren
 • Warrige wenkbrauwen
 • Asymmetrische wenkbrauwen
 • Kroeswenkbrauwen
 • Geeft een liftend effect 
 • Geeft een open blik 

Resulaat 4-6 weken 
Na 4 weken mag de behandeling herhaalt worden. Een Brow Lift behandeling is niet schadelijk voor de wenkbrauwen, wel  kunnen de wenkbrauwen een verzorgend product waarderen. Gebruik hiervoor de Refectocil Styling gel. 

Nazorg: 

 • De wenkbrauwen mogen 24 uur niet nat worden
 • Niet wrijven in de wenkbrauwen 
 • Geen producten in de wenkbrauwen aanbrengen
 • 5 dagen voorafgaand en 5 dagen na de behandeling geen self tanproducten gebruiken

Browlift behandeling incl. verven en shapen €50,- 

 

De Biopeel, het is een prachtige peeling. Elke klant kunnen wij deze aanraden om de huid een boost te geven.
Nu het voorjaar nadert geeft Huidstudo Jess straks geen fruitzuurpeelings meer omdat deze de huid UV-gevoelig maken. Wij adviseren dan om een Bio Peel te doen. Een BioPeel werkt vannuit binnenuit waardoor de huid niet specifiek uv-gevoelig wordt. Wel worden er meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd waardoor een SPF50 creme altijd een must is!

Vorig jaar heeft Salonne Pro naast de welbekende Bio Peel Herbal Powder, de Amino Acid Powder en de Pumpkin Powder gelanceerd. Met de uitbreiding van deze twee powders is de Bio Peel behandeling voor een nog breder scala aan indicaties in te zetten.

Verschillende soorten powders
De Bio Peel wordt voor elke klant speciaal aangemaakt. Er vindt altijd eerst een intake en huidcheck plaats om te bepalen welke powder en biopeel gel er wordt gebruikt. 
Huidstudio Jess heeft nu ook deze 3 verschillende Bio Peel Powders in haar assortiment waarmee we heel gericht op elk huidprobleem kunnen werken. Zelfs voor rocacea en gevoelige rode huiden kan deze peeling mooie resultaten geven.

Deze Powders zijn: 

Herbal Peel:
Ideaal voor de verslapte huid, een huid die met onzuivheden te maken heeft gehad. Bevat een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen.

Bio Peel Pumpkin Peel
Een powder op basis van pumpkin seeds powder met scrubdeeltjes van basilicum. De Pumpkin Peel heeft een meer enzymatische en keratolytische werking dan de Herbal Peel. De scrubdeeltjes van deze peeling zijn afkomstig van gedroogde basilicumblaadjes en bevatten een hoge concentratie aan verschillende vitaminen en mineralen. Deze concentratie is vele malen hoger bij gedroogde basilicum dan bij de niet gedroogde blaadjes, dit heeft ermee te maken dat in verse blaadjes veel water aanwezig is. Tijdens het drogingsproces verdampt het water uit de blaadjes waardoor we alleen nog een hoge concentratie vitaminen en mineralen overhouden. 
Indicaties:
- doffe/vale huid, verhoornde huid
- grove poriën, veel huidreliëf
- hyperpigmentatie, pigmentvlekken

Bio Peel Amino Acid Peel
Deze powder heeft een basis van wel 20 verschillende aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Eiwitten, oftewel aminozuren, zijn de bouwstenen van onze huid. Wanneer er zich problemen voordoen in de huid, dan is dit terug te zien aan een probleem in de aminozuren van de huid door een verkeerde manier van celdeling waardoor er klachten in de huid ontstaan. Deze huidproblemen pakken we het beste aan bij de basis, dus met aminozuren, waardoor de huid gestimuleerd wordt voor een betere celdeling.
Indicaties:
- rosacea, couperose, schilfering
- gevoelige huid
- actieve acne

Boek snel deze peeling en start nu met het aanpakken van jouw huidprobleem ook in de zomerperiode! 

 

DHA is de afkorting van Dihydroxyacetone. Er zijn verschillende stoffen die deze naam delen, maar voor dit stuk richten we ons op de DHA die gebruikt wordt in zelf-bruinende (tanning) producten. DHA is een suiker welke voor tanning producten vaak uit suikerbiet en suikerriet gewonnen wordt.

DHA reageert met de aminozuren in keratine en kleurt deze bruin en geel. Deze chemische reactie noemen we de Maillardreactie. Ieder aminozuur reageert met hun eigen kleur, van gelige tonen tot bruin. Dit is ook de reden waarom verschillende mensen net een ander kleurtje krijgen terwijl ze hetzelfde product gebruiken. De kleuring begint na een aantal uren en ontwikkelt zich door tot zo’n 48 tot 72 uur na het aanbrengen. Om een egaal resultaat te krijgen is het aan te raden om ruim voor de eerste applicatie de huid te scrubben. Immers, daar waar dode huidcellen zich ophopen wordt het resultaat donkerder, want er is meer keratine om mee te reageren. Het resultaat wordt dan minder egaal.

DHA en een droge huid

Van DHA is alom bekend dat het de huid droger maakt. De Maillardreactie onttrekt namelijk vocht aan de hoornlaag, waardoor deze droger aanvoelt. Zeker wanneer men van nature weinig talg aanmaakt of de huid (zeer) droog of eczematisch is, kan DHA de huid tijdelijk extra droog maken. Meestal bevatten de tanning producten ook weinig tot geen actieve werkstoffen om uitdroging tegen te gaan. Dit komt omdat er maar weinig ingrediënten goed samengaan met DHA. Neem bijvoorbeeld peptiden. Omdat peptiden bestaan uit aminozuren, worden zij bruin gekleurd door de DHA en verliest het product zijn effectiviteit. Dit is de reden waarom Salonnepro gekozen heeft voor Tanning Drops, welke je mengt met jouw favoriete huidverzorgingsproduct vóór de applicatie. Op deze manier kun je toch de ingrediënten gebruiken die jouw huid nodig heeft. Een ander unieke eigenschap van de Tanning Drops is het feit dat de druppels ook met olie gemengd kunnen worden.

Hoe kun je uitdroging tegengaan?

Wanneer je snel last hebt van een (zeer) droge huid, is het aan te raden om de Tanning Drops te mengen met een olie. Dit zorgt er voor dat de huid gedurende de Maillardreactie minder droog wordt. Ook in de dagen na het gebruik van een tanning product met DHA is het raadzaam om de huid heel goed te verzorgen en producten te gebruiken die de huid soepel en wat vetter houden. Vergeet ook het vochtgehalte niet: gebruik in de dagen na het bruinen producten die gericht zijn op het herstellen van de vochtbalans (denk aan een moisturizer of serum met hyaluronzuur). Het is dus belangrijk om te beseffen dat de huid echt extra verzorging en aandacht nodig heeft wanneer je een tanning product gebruikt, vanaf de applicatie tot minimaal 72 uur daarna.

DHA en zwangerschap

Studies hebben aangetoond dat DHA op de huid geen contra-indicatie is gedurende zwangerschap of wanneer borstvoeding gegeven wordt. Spray tans (waarbij het product verneveld wordt) worden wel afgeraden tijdens zwangerschap. De reden hiervoor is het inhaleren van de stoffen en de onbekende effecten hiervan op de ongeboren baby. Het gebruik van een tanning product tijdens de zwangerschap kan er wel voor zorgen dat de huid anders reageert dan voorheen (donkerder, lichter of een meer vlekkerig resultaat) vanwege de veranderde hormoonhuishouding.  

Het belangrijkste onderdeel van de huidverzorgingsroutine is het reinigen, maar waarom is dit eigenlijk de belangrijkste en eerste stap?
De hele dag wordt de huid blootgesteld aan invloeden van buitenaf, vrije radicalen, luchtvervuiling en weersinvloeden. Het beste advies is om de huid tweemaal daags te reinigen, zowel in de ochtend als in de avond. In de ochtend verwijder je huidvuil, zweet en talg die de huid gedurende de nacht heeft aangemaakt. In de avond verwijder je talg, zweet, eventueel make-up en huidvuil wat de huid gedurende de dag heeft geproduceerd en opgevangen. Dit in combinatie met de celdeling van de huid (opstapeling van dode huidcellen) zorgt ervoor dat de huid gedurende de dag veel te verdragen heeft. Door de huid goed te reinigen voorkom je huidverstoppingen en krijgen onzuiverheden minder kans zich te ontwikkelen. Daarnaast worden actieve werkstoffen uit opvolgende producten, zoals serums en crèmes, beter opgenomen door een gereinigde huid en kunnen beter hun werking doen. Door het reinigen van de huid bescherm je de huid preventief tegen huidveroudering, of je nu wel of geen make-up gebruikt.

 

Was voor het reinigen van de huid altijd eerst de handen. Je wilt immers niet dat de bacteriën op je handen op je gezicht komen. Zorg er ook voor dat het water niet te warm of koud is, dit kan op lange termijn de huid irriteren en beschadigen. De voorkeur voor het reinigen van de huid heeft lauwwarm water. De huid reinigen met alleen water is onvoldoende, water alleen verwijdert niet voldoende vuil- en make-upresten. Daarnaast bevat water veel kalk wat uitdrogend werkt op de huid. Kies altijd voor een reinigingsproduct passend bij het huidtype. De voorkeur gaat uit naar een product zonder sulfaten. Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit. Met name een huid die van zichzelf al droog is, voelt door sulfaten extra droog en trekkerig aan. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt daardoor juist vetter.
 
Voor de ogen kun je het beste een product gebruiken speciaal ontwikkelt voor het reinigen van de oogmake-up, zoals de Make-Up Remover Oil. Ook de Gentle Face Wash en de Resurfacing Cleanser zijn zacht genoeg voor de huid rondom de ogen om de oogmake-up te verwijderen.
De cleansers van Salonnepro tasten de pH waarde van de huid niet aan. Een toner is daardoor geen must, maar wel een aanrader. Samen met een cleanser gebruiken we water om de huid te reinigen, het water tast wel de pH waarde van de huid aan. Om dit direct te herstellen raden we het gebruik van een toner na een cleanser aan om ook de vochtbalans van de huid te herstellen. Met het gebruik van een toner begin je meteen met het aanbrengen van actieve werkstoffen.  

 

 

De oogcontouren zijn één van de actiefste en gevoeligste delen van het gezicht. Gemiddeld maken de oogcontouren zo’n 10.000 knipperbewegingen per dag. Naast deze dagelijkse inspanningen, is de huid rondom je ogen 3 tot 5 keer zo dun dan de rest van je gezicht. In tegenstelling tot de rest van de huid, heeft de onderhuid (waar doorgaans het vet wordt opgeslagen) van de oogcontouren geen vetcellen. De huid rondom de ogen is hierdoor gevoeliger, kwetsbaarder en vatbaarder voor externe invloeden. Dit betekent dat je oogcontouren snel volume kunnen verliezen. De eerste tekenen van huidveroudering beginnen dan ook vaak rondom de ogen.
 

De huid rondom de ogen heeft een andere behoefte ten opzichte van de rest van de huid, daarom raden we aan om dagelijks een oogserum en oogcrème te gebruiken in plaats van de normale dag- en/of nachtverzorging. We raden aan om het Eye Serum of de Eye Cream te gebruiken op een gereinigde huid.
 
De huid onder de ogen kan donkerder ogen, donkere kringen ontstaan door vernauwde bloedvaten onder de ogen. Hierdoor vermindert de bloedcirculatie en schijnt de huid blauwig door. De blauwige kleur ontstaat door rood bloed in combinatie met gelig huidpigment, deze combinatie kleurt samen blauwig. Het ontstaan van donkere kringen kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld:
- genetische aanleg
- (te) weinig slaap
- hyperpigmentatie (meer aanmaak van melanine)
- dunne huid, weinig vetweefsel onder het oog
- blootstelling aan uv-straling
- in de ogen wrijven, allergieën
- te weinig drinken
- ijzertekort
- roken
- ouder worden
- schildklieraandoeningen
 
Om donkere kringen zoveel mogelijk tegen te gaan is het belangrijk om veel water te drinken, wrijven zoveel mogelijk te vermijden en voldoende te slapen. Ook het hebben van een gezonde lifestyle en het gebruik van een zonnebril helpt. Met concealers of foundation kan je donkere kringen camoufleren, maar je kunt ook kiezen voor oogproducten met speciale peptiden erin, zoals ons Eye Serum.
 
Eye Serum

Het Eye Serum bevat de peptide Haloxyl, welke de bloedcirculatie activeert en zorgt dat de bloedvaatjes minder vernauwen. De doorstroming wordt hierdoor verbeterd en er is minder “stilstaand” bloed wat blauwig doorschijnt. Daarnaast bevat dit serum ook de peptide Syn-ake, die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt. Vaak activeren deze speciale oog-peptiden ook het lymfesysteem, zodat vochtwallen ook verminderen. Het Eye Serum is geschikt voor alle huidtypen, voor het beste resultaat breng je het Eye Serum aan voor de Eye Cream.

Eye Cream
De Eye Cream bevat de Argireline peptide, die spiercontracties van de mimiekspiertjes ontspant, en de huid hierdoor gladstrijkt. Daarnaast bevat de crème arganolie wat zeer rijk is aan antioxidanten die het afsterven van (gezonde) huidcellen door vrije radicalen tegengaan. De dunnere huid rondom de ogen is erg gevoelig voor vrije radicalen en daardoor ook voor vroegtijdige huidveroudering. De Eye Cream is geschikt voor alle huidtypen, voor het beste resultaat breng je het Eye Serum aan voor de Eye Cream.
 

Eye Serum 15 ml €31,90 

Eye Cream 15 ml €34,90

Wil jij jouw huid laten stralen? Boek dan deze heerlijke Bio Peel behandeling en krijg een prachtige GLOW op de huid!

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid
opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid glad en zacht aan.
Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen.

Wat doet de Bio Peel?

Wat deze Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Bij deze Bio Peel wordt géén waterstofperoxide gebruikt. De mix is een poeder, die vlak voorgebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio Peel Gel.
De spirulina alg op zich bevat al 11 vitaminen, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffenmakkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking, creeert een prachtige glow en geeft huidverbetering van binnenuit. 

Effictiviteit

 • Algehele huidverbetering
 • Huidherstel
 • Herstel bij (uitgebluste) puisjtes
 • Onderhuidse (talg)bultjes
 • Gladder huidoppervlak
 • Intensieve ontgifting
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Egalere tint
 • Fijnere porien 

Hoe werkt het?

De huid wordt eerste gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht brandering aanvoelen, 

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Hierna wordt een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid.

Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixir en een beschermende zonnefactor. 

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig worden ervaren. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de Bio Peel beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet.

Eenmalige behandeling

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk.
Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Ook na één behandeling voelt de huid glad en zacht aan.

Behandeling in kuurverband

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling in
kuurverband toe. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel behandeling te herhalen.

Belangrijke punten
1. Contra-indicaties:

 • kanker, ook wanneer de cliënt nog kankermedicatie inneemt
 • virale infecties (ook bij een koortslip), de infectie kan zich verspreiden
 • open wondjes
 • actinische keratose
 • retinoïden (waaronder vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken) Een Bio Peel toepassen bij het gebruik van roaccutane/accutane (isotretinoïne) gaat in overleg met de behandelend arts

2. Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. De huid is hierdoor dunner en minder goed beschermd tegen uv-straling. De zon(nnenbank) dient 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het aan te raden de Anti-Aging protect Cream SPF-50+ te gebruiken. 

3. De huid wordt niet specifiek uv-gevoelig door een Bio Peel, zoals wel dit wel het geval is bij een AHA
peeling. De zomer is daarom géén contra-indicatie voor de Bio Peel. Ondanks dat de huid niet specifiek uv-gevoelig wordt door de Bio Peel, raakt de huid wel een laag met dode huidcellen kwijt. Vandaar dat het belangrijk is om de Anti-Aging protect Cream SPF-50+ te gebruiken. 

4. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkering aanvoelen. U kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum, zoals het Dry Skin Rescue Serum of één van de Oil Elixirs. 

5. Tussen een Botox® behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.
De voedingsstoffen uit de Bio Peel ontgiften namelijk de huid, maar ook de Botuline Toxine (de werkzame stof in Botox®). Ook tussen fillers en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen te zitten, dit i.v.m. de druk die op de huid gegeven wordt tijdens de behandeling en de mogelijke verschuiving van de fillers.

6. Tussen harsen en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.

7. Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten, mits deze toegepast zijn op hetzelfde gebied waar u de Bio Peel gaat aanbrengen: microdermabrasie, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL en laserbehandeling.

8. Vanwege de ontgiftende werking is het belangrijk om na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water te drinken. 

Prijs en duur behandeling
Behandeling bestaande uit:

 • Cleanser
 • Huidcheck
 • Bio Peel
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Vitamine C Boost behandeling
 • Ampul
 • Masker
 • Oil Elixer 
 • Spf protect cream

Tijdsduur: 60 minuten 
Prijs: €70,-

Kuur 3 behandelingen: €200,- 

Kuur 6 behandelingen: €390,- inclusief Anti-Aging Protect Cream SPF 50 

Vandaag introduceren wij ons nieuwe product, SPA Tanning Drops! Tanning druppels met aloë vera die elke crème, body butter of olieserum omtovert tot zelfbruiner!

Een mooie, gebruinde huid verkrijg je door goed beschermt van de zon te genieten. Maar vermijd je liever de schadelijke straling van de zon en vind je de zonnebank geen verstandige en huidvriendelijke keuze, dan kun je kiezen voor een zelfbruiner. Met een zelfbruiner creëer je snel een egale bruine teint.

 

Hoe fijn is het als je een zelfbruiner kunt mixen met je favoriete dagverzorging, bodylotion, of olieserum?De drops voeg je eenvoudig toe aan je favoriete huidverzorgingsproduct, waardoor het geschikt is voor elk huidtype én daardoor ook voor het lichaam. Iedereen kan met de SPA Tanning Drops een mooie, gezonde bruine teint creëren.
Onze tanning drops zijn uniek omdat de tanning drops in een olie vermengd kunnen worden. Dit is zeer aan te raden bij iemand die snel last heeft van velletjes en een droge huid en die anders geen tanning producten zou willen gebruiken.  Doormiddel van de hoeveelheid druppels bepaal je zelf de gewenste kleurintensiteit, waardoor je een natuurlijke teint creëert die niet te onderscheiden is van een zomerse teint verkregen door de zon of zonnebank. Gebruik voor een gezonde gloed 3 à 4 druppels of voor een zonovergoten teint 6 à 7 druppels, Het is aan te raden om het aantal druppels geleidelijk op te bouwen, voor een mooier en meer natuurlijk ogend resultaat. Voor een nog egaler resultaat en het langer behouden van je teint, adviseren we om de huid eerst te scrubben met bijvoorbeeld de Gentle Fruit Scrub of de Jojoba Gel Scrub. Breng gelijkmatig aan en vervaag in de haargrens, wenkbrauwen en hals/decolleté. Was na gebruik de handen grondig met zeep. Geschikt voor gebruik op het gelaat en op het lichaam. Afhankelijk van hoe snel de huid van nature afschilfert zal de bruining tot maximaal een week zichtbaar zijn. Gedurende de week wordt de intensiteit wel steeds iets lichter. Er kan voor gekozen worden om de druppels dan weer opnieuw te gebruiken om het resultaat te behouden. 
Let op: dit product bevat geen zonnefilters en beschermt niet tegen zonverbranding.

Bevat geen kleurstoffen 
De tanning drops breng je savonds aan omdat er geen kleurstoffen inzitten is het effect niet direct zichtbaar maar ontwikkeld zich na enkele uren

De SPA Tanning Drops bevat een uitgebalanceerde mix van DHA (dihydroxyacetone) en erythrulose, verrijkt met glycerine en aloë vera. DHA, oftewel dihydroxyacetone, is een kleurloze werkstof afgeleid van suikerriet. Nadat DHA in contact komt met de aanwezige eiwitten van de dode huidcellen, veroorzaakt dit een natuurlijk verkleuring in de hoornlaag. Deze reactie (kleuring) is al na enkele uren zichtbaar. DHA gaat de reactie alleen aan met de huidcellen in de hoornlaag en heeft geen invloed op de pigmentvorming dieper in de huid. Doormiddel van afschilfering van de dode huidcellen, verdwijnt ook de kleur na verloop van tijd. Vandaar dat het raadzaam is om eerst de huid te scrubben voordat je de SPA Tanning Drops aanbrengt, zo behoud je langer een mooie en egale teint. Naast DHA bevat het product erythrulose. Deze werkstof is redelijk gelijk aan DHA. Het effect van erythrulose is merkbaar na een paar dagen, terwijl DHA na enkele uren al effect heeft. Door de toevoeging van beide werkstoffen creëer je direct én langdurig een mooie en gezonde bruine teint. Door de toevoeging van glycerine, wat een echte vochtbinder en huidconditioner is, houden we het vochtgehalte van de huid op peil. Tevens bevat SPA Tanning Drops aloë vera, wat boordevol actieve bestanddelen zit, zoals vitaminen, enzymen, mineralen en aminozuren. Al deze stoffen vergroten het vermogen om de huid (sneller en beter) te herstellen. 

INCI: AQUA, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN (PALM FREE VEGETABLE GLYCERIN), ERYTHRULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER (ALOE VERA), LYSOLECITHIN (LECITHIN), PULLULAN, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Prijs per flesje €24,90 

Een gerust hart 
Huidstudio Jess werkt volgens het Covid-19 Hygiëne protocol schoonheidsspecialisten. Dit is een verplicht onderdeel voor de hele beroepsgroep welke is goedgekeurd door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en EZK (ministerie van Economische Zaken en Klimaat).
Huidstudio Jess werkt uitsluitend op afspraak, met een registratieplicht, één op één en in een aparte geventileerde behandelruimte.

Covid-19 Hygiëne protocol schoonheidsspecialisten februari 2020;

-Heb je een van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden), koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten, blijf dan thuis.

-Kom precies op de afgesproken tijd. Niet te vroeg, niet te laat. Er is geen ruimte om te wachten.

-Kom alleen naar de afspraak.

-Wij schudden geen handen.

-Iedere klant wast de handen bij binnenkomst en na de behandeling of gebruikt een handgel (70%).

-Iedere klant vult een gezondheidscheck in.

-Tijdens de behandeling mag het mondkapje van de klant af.

-Tijdens de behandeling praten we helaas zo min mogelijk.

-Wij drinken geen koffie of thee na de behandeling.

-Na iedere klant wordt alles grondig gereinigd.

-Contant betalen is momenteel niet mogelijk.

 

Hoewel de salon gesloten is, biedt Huidstudio Jess nog wel de volgende diensten aan: 
 

 • Product/-huid advies; Ook tijdens de lock down is het belangrijk om de huid goed en extra te blijven verzorgen. Stress, drukte, en geen behandelingen kunnen ertoe leiden dat de huid in slechte conditie gaat verkeren. Laat je daarom adviseren bij je schoonheidsspecialist. 
  De adviezen worden gegeven via app/belcontact of d.m.v. een videoconsult. Deze adviezen zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. 

  Houdt ook het facebook/instagraccount van Huidstudio Jess in de gaten. Hierop verschijnen tips en producten voor stay home behandelingen. 
   
 • Bezorgservice; Zijn jouw favoriete producten op? Tijdens de coronacrisis worden alle bestellingen in en rondom Nijkerk gratis thuisbezorgd!
   
 • Cadeau's/ bonnen; Wil jij iemand in de watten leggen? Geef een prachtig product cadeau. Een cadeaubon voor een behandeling voor na de lockdown kan natuurlijk ook. Iedereen kan in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. 
  De cadeaus van Huidstudio Jess zijn altijd een feestje om te geven en worden altijd extra feestelijk/chique verpakt.