Heliocare

Verdedig je huid! 

Ondertussen weten we allemaal hoe slecht teveel UV-straling is voor de huid. Omdat wij bij Huidstudio Jess veel zonschade zien hebben wij deze superfijne zonbeschermingsproducten in de verkoop. Daarbij vinden wij het een rol van een schoonheiddspecialist om verdachte plekjes te signaleren en door te sturen naar een dermatoloog en klanten goed te adviseren om huidkanker of beschadiging van de huid te voorkomen.

De nieuwe all-in one lichtbescherming van Heliocare
Begin vandaag nog met uw huid te beschermen voor maar liefst vier soorten straling. Onderscheidend is Heliocare zeker,  het beschermt de huid niet alleen maar herstelt huidschade na bijvoorbeeld verbranding. Vergis je niet! dit is heel uniek.
Dit heeft nog geen enkel ander merk op deze manier, dit maakt Heliocare daarom extra bijzonder.
Heliocare is een zonbeschermingsproduct dat werkt op basis van FernBlock ®.
Dit is een gepatenteerde technologie waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond
en ontwikkeld in samenwerking met Harvard Medical School.       
Het is de meest doeltreffende verzorging voor een gezonde huid!
Voor elk huidtype en/of huidaandoening de juiste formule.

  • Zonbeschadigde huid – Age Active Fluid
  • Gemengde/vette huid – Gel Oil-Free
  • Pigmentvlekken – Pigment Solution Fluid
  • Gevoelige huid – Mineral Tolerance Fluid
  • Actinische keratosen – MD AK FLuid
  • Rosacea – MD A-R Emulsion
  • Een complete lijn voor de kids!

In de producten voor uitwendig gebruik werd Fernblock® gecombineerd met de nieuwste zonnefilters, antioxidanten en herstellende ingrediënten om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Dit merk wordt veelal verkocht door huidtherapeuten die bijvoorbeeld laser behandelingen en peelings geven. Het productmerk heeft zelfs een medische creme in het assortiment voor klanten die huidkanker hebben of hebben gehad. Deze creme heeft als uniek eigenschap dat het huidschade weer kan herstellen. 

Zonnebrandproduct kids nijkerk

Voor de kids! 

Ben jij op zoek naar een veilig en betrouwbaar zonnebrandproduct voor jouw kinderen? Dan heeft Heliocare fantastische producten in haar assortiment.

Heliocare is daarbij ook effectief bewezen in het verminderen en voorkomen van zonneallergie.
Voor de kids zijn er 360graden sprays, lotions en sticks te verkrijgen. 

Pigmentvlekken Nijkerk

Krachtige plant! 

Het exclusieve, klinisch bewezen ingrediënt van Heliocare is afkomstig uit de natuur zelf - de fascinerende Polypodium leucotomos-varen, die voorkomt in de wildernis van Midden- en Zuid-Amerika. Ooit een waterplant, paste deze varen zich aan het leven op het land aan en creëerde hij zijn eigen bescherming tegen de harde effecten van vrije radicalen in het milieu waaronder UV-straling
De Fernblock ®-technologie is ontwikkeld door IFC Group in samenwerking met een groep van vooraanstaande deskundigen in de dermatologie en fotobiologie aan de Harvard Medical School.

Fernblock ® bevat een krachtige combinatie van natuurlijke anti-oxidanten, waaronder ferulic, cafeïne en chlorogeenzuren. De vrije radicalen die zijn geproduceerd door blootstelling aan de zon en verantwoordelijk zijn voor veroudering, hyperpigmentatie en DNA-schade, worden door de anti-oxidanten geëlimineerd.

 

 

Zonnebrandproduct nijkerk
Roodheid en zon
Body glow nijkerk