Nieuw in het assortiment Tanning Drops

Nieuw in het assortiment Tanning Drops

Vandaag introduceren wij ons nieuwe product, SPA Tanning Drops! Tanning druppels met aloë vera die elke crème, body butter of olieserum omtovert tot zelfbruiner!

Een mooie, gebruinde huid verkrijg je door goed beschermt van de zon te genieten. Maar vermijd je liever de schadelijke straling van de zon en vind je de zonnebank geen verstandige en huidvriendelijke keuze, dan kun je kiezen voor een zelfbruiner. Met een zelfbruiner creëer je snel een egale bruine teint.

 

Hoe fijn is het als je een zelfbruiner kunt mixen met je favoriete dagverzorging, bodylotion, of olieserum?De drops voeg je eenvoudig toe aan je favoriete huidverzorgingsproduct, waardoor het geschikt is voor elk huidtype én daardoor ook voor het lichaam. Iedereen kan met de SPA Tanning Drops een mooie, gezonde bruine teint creëren.
Onze tanning drops zijn uniek omdat de tanning drops in een olie vermengd kunnen worden. Dit is zeer aan te raden bij iemand die snel last heeft van velletjes en een droge huid en die anders geen tanning producten zou willen gebruiken.  Doormiddel van de hoeveelheid druppels bepaal je zelf de gewenste kleurintensiteit, waardoor je een natuurlijke teint creëert die niet te onderscheiden is van een zomerse teint verkregen door de zon of zonnebank. Gebruik voor een gezonde gloed 3 à 4 druppels of voor een zonovergoten teint 6 à 7 druppels, Het is aan te raden om het aantal druppels geleidelijk op te bouwen, voor een mooier en meer natuurlijk ogend resultaat. Voor een nog egaler resultaat en het langer behouden van je teint, adviseren we om de huid eerst te scrubben met bijvoorbeeld de Gentle Fruit Scrub of de Jojoba Gel Scrub. Breng gelijkmatig aan en vervaag in de haargrens, wenkbrauwen en hals/decolleté. Was na gebruik de handen grondig met zeep. Geschikt voor gebruik op het gelaat en op het lichaam. Afhankelijk van hoe snel de huid van nature afschilfert zal de bruining tot maximaal een week zichtbaar zijn. Gedurende de week wordt de intensiteit wel steeds iets lichter. Er kan voor gekozen worden om de druppels dan weer opnieuw te gebruiken om het resultaat te behouden. 
Let op: dit product bevat geen zonnefilters en beschermt niet tegen zonverbranding.

Bevat geen kleurstoffen 
De tanning drops breng je savonds aan omdat er geen kleurstoffen inzitten is het effect niet direct zichtbaar maar ontwikkeld zich na enkele uren

De SPA Tanning Drops bevat een uitgebalanceerde mix van DHA (dihydroxyacetone) en erythrulose, verrijkt met glycerine en aloë vera. DHA, oftewel dihydroxyacetone, is een kleurloze werkstof afgeleid van suikerriet. Nadat DHA in contact komt met de aanwezige eiwitten van de dode huidcellen, veroorzaakt dit een natuurlijk verkleuring in de hoornlaag. Deze reactie (kleuring) is al na enkele uren zichtbaar. DHA gaat de reactie alleen aan met de huidcellen in de hoornlaag en heeft geen invloed op de pigmentvorming dieper in de huid. Doormiddel van afschilfering van de dode huidcellen, verdwijnt ook de kleur na verloop van tijd. Vandaar dat het raadzaam is om eerst de huid te scrubben voordat je de SPA Tanning Drops aanbrengt, zo behoud je langer een mooie en egale teint. Naast DHA bevat het product erythrulose. Deze werkstof is redelijk gelijk aan DHA. Het effect van erythrulose is merkbaar na een paar dagen, terwijl DHA na enkele uren al effect heeft. Door de toevoeging van beide werkstoffen creëer je direct én langdurig een mooie en gezonde bruine teint. Door de toevoeging van glycerine, wat een echte vochtbinder en huidconditioner is, houden we het vochtgehalte van de huid op peil. Tevens bevat SPA Tanning Drops aloë vera, wat boordevol actieve bestanddelen zit, zoals vitaminen, enzymen, mineralen en aminozuren. Al deze stoffen vergroten het vermogen om de huid (sneller en beter) te herstellen. 

INCI: AQUA, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN (PALM FREE VEGETABLE GLYCERIN), ERYTHRULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER (ALOE VERA), LYSOLECITHIN (LECITHIN), PULLULAN, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Prijs per flesje €24,90