Nieuwe soorten Bio Peel Powders!

Nieuwe soorten Bio Peel Powders!

De Biopeel, het is een prachtige peeling. Elke klant kunnen wij deze aanraden om de huid een boost te geven.
Nu het voorjaar nadert geeft Huidstudo Jess straks geen fruitzuurpeelings meer omdat deze de huid UV-gevoelig maken. Wij adviseren dan om een Bio Peel te doen. Een BioPeel werkt vannuit binnenuit waardoor de huid niet specifiek uv-gevoelig wordt. Wel worden er meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd waardoor een SPF50 creme altijd een must is!

Vorig jaar heeft Salonne Pro naast de welbekende Bio Peel Herbal Powder, de Amino Acid Powder en de Pumpkin Powder gelanceerd. Met de uitbreiding van deze twee powders is de Bio Peel behandeling voor een nog breder scala aan indicaties in te zetten.

Verschillende soorten powders
De Bio Peel wordt voor elke klant speciaal aangemaakt. Er vindt altijd eerst een intake en huidcheck plaats om te bepalen welke powder en biopeel gel er wordt gebruikt. 
Huidstudio Jess heeft nu ook deze 3 verschillende Bio Peel Powders in haar assortiment waarmee we heel gericht op elk huidprobleem kunnen werken. Zelfs voor rocacea en gevoelige rode huiden kan deze peeling mooie resultaten geven.

Deze Powders zijn: 

Herbal Peel:
Ideaal voor de verslapte huid, een huid die met onzuivheden te maken heeft gehad. Bevat een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen.

Bio Peel Pumpkin Peel
Een powder op basis van pumpkin seeds powder met scrubdeeltjes van basilicum. De Pumpkin Peel heeft een meer enzymatische en keratolytische werking dan de Herbal Peel. De scrubdeeltjes van deze peeling zijn afkomstig van gedroogde basilicumblaadjes en bevatten een hoge concentratie aan verschillende vitaminen en mineralen. Deze concentratie is vele malen hoger bij gedroogde basilicum dan bij de niet gedroogde blaadjes, dit heeft ermee te maken dat in verse blaadjes veel water aanwezig is. Tijdens het drogingsproces verdampt het water uit de blaadjes waardoor we alleen nog een hoge concentratie vitaminen en mineralen overhouden. 
Indicaties:
- doffe/vale huid, verhoornde huid
- grove poriën, veel huidreliëf
- hyperpigmentatie, pigmentvlekken

Bio Peel Amino Acid Peel
Deze powder heeft een basis van wel 20 verschillende aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Eiwitten, oftewel aminozuren, zijn de bouwstenen van onze huid. Wanneer er zich problemen voordoen in de huid, dan is dit terug te zien aan een probleem in de aminozuren van de huid door een verkeerde manier van celdeling waardoor er klachten in de huid ontstaan. Deze huidproblemen pakken we het beste aan bij de basis, dus met aminozuren, waardoor de huid gestimuleerd wordt voor een betere celdeling.
Indicaties:
- rosacea, couperose, schilfering
- gevoelige huid
- actieve acne

Boek snel deze peeling en start nu met het aanpakken van jouw huidprobleem ook in de zomerperiode!