Henna Brows

Henna Brows is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om de wenkbrauwen te kleuren. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken. 

Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt.

Deze Henna Couture van Lash Extend is gemaakt van de fijnste Indiase Henna en geselecteerde pigmenten om een mooie kleur op de wenkbrauwen en de onderliggende huid achter te laten.  Geschikt voor iedere huidtint en haarkleur. Afhankelijk van de turnover van de huidcellen, blijft deze kleur tot 2 weken zichtbaar op de huid en wekt de wenkbrauwen op met een intense glans tot 6 weken. Geschickt voor warme en koele huidtinten.

Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde Henna uit India.

 

Nazorg

Na de behandeling de wenkbrauwen tenminste 12 uur niet reinigen en/of natmaken. Huidverzorgingsproducten op basis van olie en scrubs en peelings zorgen er ook voor dat de kleur sneller vervaagt.