Collageensupplementen

SKIN for SKIN

Bouw van binnenuit aan een gezonde huid

SKIN for SKIN: Collageen direct uit de natuur. 

It’s all about your collagen  Wil jij werken aan beautiful aging en een mooie, gezonde huid? Begin dan van binnenuit! De supplementen van Skin for Skin zorgen voor de natuurlijke vorming van collageen in jouw lichaam en je hebt maar 1 capsule dag nodig. Ideaal toch?  Start vandaag nog met het werken aan beautiful aging en schoonheid van binnenuit! 

Er zijn veel collageensupplementen en producten op de markt. Helaas zit er veel verschil in de kwaliteit van het product. Huidstudio Jess heeft voor haar klanten een diepteonderzoek gedaan en ik ben helemaal blij met de werkstoffen van dit merk.

Dus wil je graag collageen slikken maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je een hekel aan poeders die oplossen in water?

Dan zijn deze echt een aanrader!

De supplementen zijn te verkrijgen bij Huidstudio Jess.
30 capsules voor €25,95

Voor wie zijn de supplementen een aanrader?

  • Voor iedereen na de 25 jaar
  • Voor iedereen met een droge huid
  • Voor iedereen die last heeft van onzuiverheden
  • Voor iedereen die een strakke huid wil behouden op een natuurlijke manier


 

Resultaat Collageensupplement Nijkerk

Collageensupplement Nijkerk

WAT DOET COLLAGEEN?

Collageen heeft meerdere functies. Een belangrijke functie van collageen is het mooi, soepel en glad houden van de huid.  Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar ons bindweefsel; ons bindweefsel bestaat voor 70% uit dit lijmvormige eiwit. Collageen is hier verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, wat steeds belangrijker wordt naarmate je ouder wordt en het collageengehalte verandert. De natuurlijke aanmaak van ons lichaamseigen collageen kan al afnemen na ons 25ste levensjaar, dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Het natuurlijke verouderingsproces komt hierdoor op gang. De huid veroudert, er ontstaan rimpels en de stevigheid van de huid verandert’. Dit proces is te zien in de onderstaande foto. 

Effecten van buitenaf hebben dan ook een grotere invloed op de huid. De huid is namelijk minder beschermd. De huid is het grootste menselijke orgaan, je kan je dan ook indenken hoe belangrijk het is om daar goed op te passen. De huid bedekt je hele lichaam en heeft de functie ons lichaam te beschermen tegen uitdroging en onderkoeling.  

Dit collageen supplement bevat 200 mg natief vis collageen en
20 mg vitamine C. De ADH van natief viscollageen is 40 mg. Dit
supplement is dus een echte collageen booster en levert het
lichaam de juiste bouwstenen om nieuw collageen aan te maken.
De vorming van nieuw collageen draagt bij aan het verstevigen
van de huid en ondersteunt de huidconditie.