TAKE CARE OF YOUR SKIN 
Een gezichtsbehandeling doet wonderen voor de huid en voor jezelf als een moment van ontspanning. Huidstudio Jess biedt verschillende soorten gezichtsbehandelingen aan. 
Van basis behandelingen, ontspannende behandelingen met massage tot huidverbeterende behandelingen. Tijdens alle behandelingen worden de producten afgestemd op het huidtype en wordt er geluisterd naar jouw wensen. 

Heb jij een onzuivere huid? Boek dan de SPA-Peel Onzuivere huid waarin er wordt gewerkt met Salicylzuur om de huid diep te reinigen. Heb jij last van pigmentvlekjes?  Boek dan de SPA-Peel Hyperpigmentatie om deze te verlichten.
Heb je een verslapte huid boek dan de SPA-BOOST behandeling met een verstevigende cuppingmasssage inclusief.
Daarbij biedt Huidstudio Jess kuurbehandelingen aan om de huid intensief een boost te geven met een aantal behandelingen achter elkaar. De SPA-Peel treatments zijn dat onder andere. 
Wanneer je een behandeling boekt vindt er altijd een huidcheck plaats om te bepalen wat jouw huid nodig heeft. Er wordt uitsluitend gewerkt met de natuurlijke producten van Nouvital Cosmetics en Spa Salonne Pro.