Vitamine C en Niaciamide Boost,

Bio Active Vitamins

Bioactive

Huid boost Nijkerk

1. Collageenaanmaak en versteviging 2. Verhelderen van hyperpigmentatie 3. Frissere en gladdere teint

Wat zijn BioActive Vitamins?
BioActive Vitamins zijn bioactieve vitaminen, speciaal ontwikkeld om aan te brengen tijdens verschillende gelaatsbehandelingen. Bioactief betekent dat het lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten, waardoor het resultaat snel zichtbaar is. Beide BioActive Vitamins bestaan uit een kit met een poeder en hun eigen activator. Deze activators zorgen ervoor dat de BioActive Vitamins opneembaar worden door de huid. BioActive Vitamins kunnen los van elkaar aangebracht worden of in laagjes over elkaar heen (vitamin layering). 

Huidstudio Jess heeft 2 verschillende Vitamins namelijk Vitamine C en Vitamine B3 (Niacinamide). Deze 2 Vitamins versterken elkaars werking heel mooi.

BIOACTIVE VITAMIN C
BioActive Vitamin C bestaat uit een poeder (L-ascorbic acid) en een speciale activator. L-ascorbic acid is de meest potente vorm van vitamine C met de sterkste werking. Door de poeder en de activator met elkaar te mengen, ontstaat een vitamine C serum die opneembaar is door de huid in een dosering van maar liefst 20%. 

BIOACTIVE NIACINAMIDE
Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, wordt zodra het is opgenomen door de huid omgezet in twee stoffen: NADH en NADPH. Een tekort aan deze stoffen wordt gelinkt aan meerdere huidproblemen: acne, psoriasis, eczeem, rosacea, hyperpigmentatie en gele huidverkleuring door veroudering. BioActive Niacinamide bestaat uit een poeder en een speciale activator. Door de poeder en de activator met elkaar te mengen, ontstaat een niacinamide serum die opneembaar is door de huid in een dosering van maar liefst 20%. Niacinamide is een echte power vitamine die bij veel indicaties ingezet kan worden.

Vitamin Layering
BioActive Vitamin C en BioActive Niacinamide versterken elkaars werking wanneer deze over elkaar heen aangebracht worden. Dit noemen we ‘vitamin layering’. Vitamin layering is het aanbrengen van beide BioActive Vitamins over elkaar heen tijdens een gelaatsbehandeling of cosmeceutical behandeling.

EFFECTIVITEIT VITAMINE C

 • Collageenaanmaak
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Versteviging van de huid
 • Verminderen van puistjes en rosacea
 • Vermindering van verhoorning
 • Antioxidatieve werking

EFFECTIVITEIT NIACINAMIDE 

 • Huidschade door uv-straling tegengaan
 • Talgproductie reguleren
 • Vermindering van puistjes
 • Vermindering van hyperpigmentatie
 • Barrierefunctie versterken
 • Antioxidatieve werking 

Behandeling van hyperpigmentatie
Bij het behandelen van hyperpigmentatie is de combinatie van vitamine C en niacinamide (vitamin layering) essentieel. Vitamine C remt namelijk het enzym wat ervoor zorgt dat er pigment wordt aangemaakt, terwijl niacinamide de overdracht van pigment naar de huidcellen remt. Voor deze werking is minimaal 5% niacinamide nodig en minimaal 10% L-ascorbic acid. Beide percentages worden ruimschoots behaald met de Salonnepro BioActive Vitamins. Beide vitaminen behalen een percentage van 20% wanneer de poeder/activator verhouding wordt aangehouden zoals voorgeschreven.

Contra-indicaties
Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van BioActive Vitamin C en BioActive Niacinamide.

TOEPASSING 
Vitamine layering worden toepast in iedere behandeling, maar het is zeker aan te raden om het te gebruiken tijdens anti-aging behandelingen zoals Bio Peel, en Fruitzuurbehandelingen. Door de huid tijdens de behandeling te voorzien van deze vitaminen krijgt de huid meer brandstof om processen zoals collageenaanmaak te boosten. Dit komt het resultaat ten goede.
Daarnaast geeft SPA BioActive Vitamin  direct een zichtbare oppepper en glow aan de huid, waardoor er gelijk een beter resultaat en verfijnder huidbeeld te zien is na de behandeling
De Vitamine boost kan bij iedere behandeling los bijgeboekt worden. Tijdens de Biopeel, SPA-Boost en de SPA-Peel behandelingen zit deze prachtige vitamine boost er standaard bij in.

Wil je een snelle oppepper voor de huid? Boek dan de SPA GLOW and GO behandeling bestaande uit:

 • Reiniging
 • Vitamine C en Niacinamide Boost
 • Peel off masker
 • Dagcreme

30 min voor €35,-

Let's GLOW! 


Anti-aging Nijkerk